Si u bë yll botëror njeriu që krijon vepra arti në xhamat e pistë?!

Duke qenë se kishte jetuar mbi 20 vjet në rrugë të ndotura, përplot pluhur, Scott Wade ka zhvilluar një metodë kreative për të krijuar vepra arti në xhamat e pistë të veturave.

Dikur një hobi pas punës, Arti në Veturat e Pista u bë formë e jetës për Scottin, që i ofroi mundësinë të shndërrohet në yll të mediave botërore, të prezantohet në ekspozita ndërkombëtare, por dhe të merret me krijimin e fushatave të marketingut për shumë kompani.

Punimet e tij janë thjeshtë të mahnitshme, ndërsa ato janë prezantuar në të katër anët e botës, që nga Japonia deri në SHBA. Ndërkaq, ne kemi përzgjedhur 20 punime të tij artistike, të cilat po ua sjellim në vijim. Kënaquni! /NGJYRA.COM/

Scott Wade 001 Scott Wade 002 Scott Wade 003 Scott Wade 004 Scott Wade 008 Scott Wade 019 Scott Wade 017 Scott Wade 016 Scott Wade 018 Scott Wade 014 Scott Wade 015 Scott Wade 012 Scott Wade 011 Scott Wade 010 Scott Wade 006 Scott Wade 005 Scott Wade 007 Scott Wade 020 Scott Wade 021 Scott Wade 013 Scott Wade 022

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply