Siguria në punë

Vetëm gjatë këtij viti në Kosovë kanë humbur jetën 8 punëtorë në vendin e tyre të punës, kurse janë lënduar mbi 35. Shumica prej tyre jetën e kanë humbur si pasojë e nivelit të ulët të sigurisë në punë dhe pa masa mbrojtëse, raporton REL.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply