Sulmet terroriste në Paris

Një seri sulmesh në disa pjesë të Parisit, lanë pas vetes të paktën 128 të vrarë dhe dhjetra persona të plagosur, në atë që duket të jetë ngjarja më e dhunshme në Francë që nga Lufta e Dytë Botërore. Grupi Shteti Islamik mori përgjegjësinë për sulmet vdekjeprurëse. Autoritetet e sigurisë besojnë se sulme të reja terroriste janë planifikuar në Francë, në shtete të tjera të Evropës dhe SHBA.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply