SKANDALOZE: QINDRA DESHMITARË NGA SERBIA DO TË DËSHMOJNË KUNDËR UÇK-SËMediat serbe janë duke publikuar artikuj ku tregojnë se si shteti serb ka përgatitur shumë dëshmitarë kundër udhëheqësve të UÇK-së në Hagë.

Kjo tregon qartë se sa ka pasur dorë shteti serb në përgatitjen dhe kurdisje e ‘dëshmive’ kundër Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës ndërsa drejtësia ndërkombëtare i ka marrë të gatshme nga Serbia. Në vazhdim një artikull nga portali serb që funskionon në veri të Kosovës www.kosovo-online.com, i cili është portal i dirigjuar nga Beogradi zyrtar.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë