Skendër Hyseni

Vetëm një vizitë zyrtare e ministrit të Punëve të Brendshme, Skendër Hyseni dhe e një këshilltareje të tij i ka kushtuar buxhetit të shtetit mbi 10 mijë euro.  Për shpenzime të mëdha flasin edhe të dhënat që kanë ofruar disa nga ministritë, raporton Koha.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply