Skulpturat e elefantëve nga druri, guri, goma…

Artisti nga Afrika e Jugut, Andries Botha ka bërë emër me skulpturat e tij të shumta që janë vendosur gjithandej nëpër botë – mirëpo, veprat e tij më të famshme vazhdojnë të jenë elefantët.

I opsesionuar pas elefantëve, Botha ka krijuar skulptura mahnitëse të kësaj shtaze gjigante, duke përdorur material reciklues, si drurin që e ka gjetur buzë lumenjëve dhe detërave, apo dhe nga gomat e vjetra të automobilave.

Andries Botha 6

Për realizimin e skulpturave të elefantëve në madhësinë e tyre natyrale, ai po ashtu shfrytëzon edhe materiale tjera që gjenden fare lehtë, siç janë: gurët, teli, druri etj.

Për më shumë, shikoni fotogalerinë me veprat e tij të mrekullueshme. /NGJYRA.COM/

Andries Botha 12 Andries Botha 10 Andries Botha 11 Andries Botha 1 You can buy my heart and my soul by Andries Botha Andries Botha 7 Andries Botha 8 Andries Botha 13 Andries Botha 5 Andries Botha 4

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply