Skulpturat e mahnitshme nga kanaçet

Për të krijuar një vepër të artit modern, sot lejohet të përdorësh materialet nga më të ndryshmet, sidomos në fushën e skulpturës. Andaj, nuk është për t’u befasuar që njerëzit kanë arritur të krijojnë skulptura interesante edhe nga kanaçet.

Skulpturat prej ushqimit të konservuar, respektivisht kanaçeve, mund të jenë komplekse, argëtuese, kreative… por, përgjithësisht, i plotësojnë kriteret që të quhen vepra arti dhe të mund të ekspozohen në galeri publike.

Sidoqoftë, ne kemi përzgjedhur për ju disa nga veprat më interesante arti të krijuar nga kanaçet, që kanë marrë vlerësime pozitive nga ardashësit dhe njohësit e artit. /NGJYRA.COM/

kanace art 001 kanace art 002 kanace art 003 kanace art 004 kanace art 005 kanace art 006 kanace art 007 kanace art 008 kanace art 009 kanace art 010 kanace art 011 kanace art 012 kanace art 013 kanace art 014 kanace art 015 kanace art 016 kanace art 017 kanace art 018 kanace art 019 kanace art 020 kanace art 021 kanace art 022 kanace art 023 kanace art 024 kanace art 025

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply