Skulpturat e mahnitshme prej kartoni

Chris Gilmour është një artist i lindur në Britani të Madhe por që jeton në Itali, ndërsa famën botërore e ka arritur falë skulpturave të tij të mahnitshme që i realizon vetëm me karton dhe ngjitës.

Që të gjitha skulpturat e tij janë të punuara nga kartoni, i cili, sipas Gilmourit, është material i lirë, i lehtë, dhe i kudondodhur.

Një pjesë e skulpturave të tij janë të punuara në madhësi natyrale, por ka dhe të tilla që janë skica “të vrazhda” që kujtojnë modelet e para-fabrikuara.

Se për çfarë artisti bëhet fjalë mund të konkludoni nga foto-galeria me disa punime të zgjedhura të tij, të cilën po ua sjellim në vijim. /NGJYRA.COM/

Chris Gilmour 2 Chris Gilmour 8 Chris Gilmour 11 Chris Gilmour 12 Chris Gilmour 14 Chris Gilmour 3 Chris Gilmour 18 Chris Gilmour 19 Chris Gilmour 13 Chris Gilmour 16 Chris Gilmour 9 Chris Gilmour 7 Chris Gilmour 17 Chris Gilmour 4 Chris Gilmour 5 Chris Gilmour 6 Chris Gilmour 1

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply