Portretet simpatike të majmunëve

Nganjëherë janë të çuditshëm, nganjëherë irritues, por në të shumtën e rasteve shumë argëtues. Por, çfarë ndodhë kur majmuni gjendet para objektivit të foto-aparatit? Këtë përgjigje e sjellë Jill Greenberg – e cila ka realizuar një set interesant të portreteve të majmunëve.

majmunet jill11

Synimi i saj ishte fare i thjeshtë: T’i vendoste majmunët para objektivit të kamerës dhe të priste derisa ata të bënin ndonjë pozë apo grimansë interesante. Dhe, pa marrë parasysh se ka pritur – lirisht mund të thuhet se mundi i saj është shpaguar.

Në vijim ju sjellim foto-galerinë e majmunëve të realizuar nga Jill – shpresojmë të ju pëlqejë. /NGJYRA.COM/

majmunet jill8 majmunet jill15 majmunet jill14 majmunet jill13 majmunet jill7 majmunet jill6 majmunet jill5 majmunet jill4 majmunet jill10 majmunet jill2 majmunet jill3 majmunet jill1 majmunet jill16 majmunet jill17 majmunet jill19 majmunet jill22 majmunet jill9 majmunet jill21 majmunet jill20

 

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply