Skulpturat nga çokollata, art i shijshëm!

Arti prej çokollate është arti më unikat, pse jo, dhe më i ëmbël në botë. Në vitet e fundit, janë realizuar skulptura të panumërta nga çokollata, dhe për çudi, që të gjitha dukeshin bukur apo të shijshme – varësisht se nga çfarë këndvështrimi janë shikuar ato.

Megjithatë, nëse flasim seriozisht, atëherë duhet thënë se skulpturat e realizuara nga çokollata janë përfeksionuar në vitet e fundit, sa që ekspozitat dhe festivalet e këtyre veprave tërheqin gjithnjë e më shumë vizitorë.

Skulpturat e tilla janë të preferueshme si dhuratë për të dashurit tuaj. Poa ashtu, pasi që ato nuk kanë afat të gjatë të qëndrueshmërisë, është mëkat të mos kollofiten, kuptohet pasi të mrekullohemi me pamjet e tyre.

Në vijim ju sjellim një koleksion të bukur dhe të shijshëm të skulpturave të realizuara nga çokollata. /NGJYRA.COM/

coko art 020 coko art 025 35th Culinary Arts Competition Cacao Barry, WCM National pre-selections. London, UK. january 2015. coko art 024 coko art 029 coko art 018 coko art 017 coko art 015 coko art 014 coko art 013 coko art 010 coko art 003 coko art 004 coko art 001 coko art 002 coko art 007 coko art 008 coko art 009 coko art 012 coko art 006 coko art 005 coko art 016 coko art 011 35th Culinary Arts Competition coko art 019 coko art 022 coko art 021 coko art 023

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply