10 dizajne të jashtëzakonshme të jastekëve

Jastekët janë pjesë e rëndësishme e dekorit shtëpiak ndërsa, përveç pjesës dokorative, luajnë rol të madh dhe në rehatinë e të gjithë anëtarëve të familjes – qofshin duke pushuar, shikuar televizor, apo dhe duke fjetur.

Në vjim ju sjellim 10 dizajne, sa unike, aq dhe të pazakonshme të jastëkëve, që u japin nuanca argëtimi ambientit ku jetojmë dhe veprojmë.

Kreatorët e modës sugjerojnë se këta jastëkë do të mund të ishin dhurata interesante për më të dashurit tuaj për festat e fundvitit.

Sidoqoftë, nëse për asgjë tjetër, këto dizajne interesante vërtetojnë se jastekët e meritojnë gjithë atë nam që kanë në botën e interierit. /NGJYRA.COM/

jastek1

Model interesant për festën e Halloween-it

jastek2

Model që u përshtatet dashamirëve të kompjuterit

jastek3

Një model përplot emocione

jastek4

Model për adhuruesit e video-lojërave

jastek5

Model për dashamirët e picës

jastek6

Mes gurëve dhe drunjëve

jastek7

Një model për gjumashët në punë

jastek8

Një model për dashamirët e Iphone-t

jastek9

Modeli i shijshëm

jastek10

Modeli që shpreh dashurinë

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply