Skulpturat përrallore nga teli

Robin Wight, një artist nga Anglia, shfrytëzon telat e çelikut rezistent ndaj ndryshkut, për të krijuar skulptura të mahnitshme të zanave që vallëzojnë në erë.

Që të gjitha skulpturat e tij dominohen nga zanat me krahë, që vallëzojnë në erë, apo mbajnë në në duar luleradhiqe– ndërsa brenda secilës zanë ndodhet një zemër prej guri me një porosi unikate të gravuar mbi të.

Robin Wight8901

Wight kishte filluar të realizonte këto skulptura unikate para disa vjetësh, ndërsa ishte inspiruar nga një fotografi të cilën e kishte bërë në pyll – dhe, kështu, pas një kohe të shkurtër, hobi i tij kishte kaluar në profesion.

Disa nga punimet e zgjedhura të tij mund t’i shihni në foto-galerinë që ua sjellim në vijim. /NGJYRA.COM/

Robin Wight222 Robin Wight888 Robin Wight666 Robin Wight 11 21 Robin Wight333 Robin Wight999 Robin Wight001112 Robin Wight0001212 Robin Wight4221 Robin Wight04321 Robin Wight07651 Robin Wight0909 Robin Wight019201 Robin Wight121312 Robin Wight punetori Robin Wight punetori2 Robin Wight09871 Robin Wight009212 Robin Wight777 Robin Wight555 Robin Wight10 Robin Wight444 Robin Wight009912

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply