Superkruzeri gjerman gati për lundrim

Anija më e madhe turistike e ndërtuar ndonjëherë në Gjermani, dhe e treta në botë, ka lundruar në det të hapur. “Quantum of the Seas” është 348 metra i gjatë dhe mund të mbartë mbi 4 mijë pasagjerë.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply