Të dhunuarat

Mijëra femra kosovare të dhunuara gjatë luftës këtë vit pritet të hyjnë në skemën e përkrahjes financiare, përmes statutit të viktimës që do t’u jepet atyre. Në këtë mënyrë ato pritet të peshojnë më shumë mbi buxhetin dhe më pak mbi ndërgjegjen e shoqërisë, raporton RTK.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply