Bujar Nishani

Presidenti i Shqipërisë, Bujar Nishani, ka deklaruar se duhet reagim me shpejtësi ndaj çdo zëri, individi apo shoqate që fut ndasi religjioze, ndaj çdokujt që predikon dhunë dhe absolutizëm, si dhe ndaj çdokujt që rekruton djem shqiptarë për vatrat e terrorit.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply