Të famshmit për të cilët thuhet se kanë bërë gjëra të tmerrshme

Edhe të famshmit janë të prirur për të bërë gabime ashtu si edhe të tjerët, por për dallim prej të tjerëve gabimet e tyre e marrin dhenë dhe reflektohen negativisht në karrierën e tyre.

6. Roman Polanski

Roman Polanski

Në vitin 1977, Polanski është akuzuar dhe më pas shpallur fajtor për marrëdhënie seksuale të paligjshme me një të mitur 13-vjeçare. Për t’iu shamngur burgut, ai kishte ikur në Francë, ku ende vazhdon të jetojë, për shkak se ky vend i mbronë qytetarët e tij prej ekstradimit.

5. Chris Brown

Chris Brown

Chris është akuzuar për sulm fizik ndaj Rihannas, në kohën kur këta të dy ishin në lidhje.

4. Mel Gibson

Opening Ceremony - 49th Karlovy Vary International Film Festival

Reputacioni dhe karriera e Mel Gibson nuk janë kurrkund siç kanë qenë para muhabetit të tij në gjendje të dehur anti-semitike (në vitin 2006) dhe bërjes publike në vitin 2010, të një audio-incizimi ku ai e pranon se e ka goditur ish të dashurën e tij, Oskana Grigorieva.

3. Woody Allen

Woody Allen2

Woody është akuzuar se ka abuzuar me vajzat e tij të adoptuara Soon-Yi Previn dhe Dylan në kohën kur ato ishin adoleshente.

2. Stephen Collins 

Stephen Collins

 

Thuhet se sipas një incizimi të një seance terapie psikike, Stephen e ka pranuar se ka abuzuar me disa vajza të mitura.

1. Bill Cosby

Bill Cosby2

Disa prej akuzave ndaj  Bill Cosby-it për  drogim dhe dhunim të grave datojnë qysh nga vitet 1960-ta. /NGJYRA.COM/

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply