Termokos & Komuna

Bora ka zbardhur Prishtinën, duke befasuar “Termokosin” dhe Komunën e Prishtinës. “Termokos”, prishtinasve nuk u ka ofruar ngrohje, e as Komuna e Prishtinës nuk ka arritur që të ofrojë ngrohje alternative, me naftë, për krejt shkollat.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply