Toka e magjishme e vështruar nga kozmosi

Çdo ditë mrekullohemi me peizazhet që shohim në planetin tonë – por, a mund të imagjinoni se sa e magjishme duket Toka po të shikohet nga kozmosi?

Ndoshta dhe e keni parë ndonjë fotografi të realizuar nga NASA, respektivisht Stacioni Ndërkombëtar i Hapësirës, megjithatë, ato pamje mund të mos kenë qenë gjithëpërfshirëse.

Andaj, në vijim ju sjellim pamjet e planetit të Tokës, të realizuara nga kozmosi, në ditët e kthjellëta – pa re.

Sa të magjishme duken vendbanimet tona, sidomos gjatë natës, mund të shihni në foto-galerinë në vijim. /NGJYRA.COM/

Gjiri Persik

toka kozmoz 001

Evropa

toka kozmoz 002

Japonia, Korea, Kina

toka kozmoz 003

Amerika Veriore

toka kozmoz 004

Amerika Veriore – Meksika

toka kozmoz 005

Azia – Gadishuli i Indokinës

toka kozmoz 006

Evropa – Italia dhe Greqia

toka kozmoz 007

Afrika e Jugut

toka kozmoz 008

Trekendwshi i Bermudeve

toka kozmoz 009

Pjesa evropiane e Rusisë

toka kozmoz 0010

Kaukazi dhe Deti Kaspik

toka kozmoz 0011

Amerika e Jugut – Argjentina dhe Kili

toka kozmoz 0012

Gjiri Persik

toka kozmoz 0013

Amerika e Jugut – Argjentina dhe Brazili

toka kozmoz 0014

Evropa. Skandinavia

toka kozmoz 0015

Korea, Japonia, Kina

toka kozmoz 0016

Evropa

toka kozmoz 0017

Afrika and Madagaskari

toka kozmoz 0018

Zelanda e Re

toka kozmoz 0019

Amerika Qendrore

toka kozmoz 0020

Mbretëria e Bashkuar dhe Deti i Veriut

toka kozmoz 0021

Kina Lindore dhe Tajvani

toka kozmoz 0022

Amerika

toka kozmoz 0023

Australia dhe Papua Guinea e Re

toka kozmoz 0024

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply