Top-lista e këmbëve më të bukura të VIP-ave

Harrojini muskujt, bicepsin, tricepsin e ‘mantiat’. Si meshkujt ashtu edhe femrat kanë një pjesë të veçantë të trupit e cila tërheq gjininë e kundërt. E ato janë këmbët!

Por, çfarë mendojnë meshkujt në lidhje me këmbët e femrës?

Sipas studimeve të shumta, meshkujt dhe femrat kanë dëshira të ndryshme për sa i përket këmbëve perfekte të femrës. Meshkujt kërkojnë këmbë të drejta, të theksuara dhe më të shëndosha tek kofshët, kurse femrave u duken këmbët e holla dhe të rrafshëta më tërheqëse.

Në vijim ju sjellim listën e femrave të famshme që konsiderohet, kuptohet nga meshkujt, se kanë këmbët më të bukura në planet. /NGJYRA.COM/

Jennifer Aniston    

kembet JENNIFER ANISTON

Cameron Diaz

 cameron legs 

Elizabeth Hurley 

kembet ELIZABETH HURLEY

Eva Longoria

kembet EVA LONGORIA

Blake Lively

kembet BLAKE LIVELY 

Julianne Hough

kembet JULIANNE HOUGH

Miranda Kerr

kembet MIRANDA KERR 

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply