Njihuni me nënat e 25 meshkujve më të famshëm të planetit

Asgjë tjetër nuk ngjason me lidhjen shpirtërore që ekziston në mes të ëmës dhe të birit. Pa marrë parasysh moshën e tij apo dhe jetën private që ka krijuar, nëna gjithnjë do ta trajtojë të birin e saj si të ishte një foshnje, ndërkaq, përgjatë gjithë kohës, djali do ta trajtojë të ëmën sikur të ishte një mbretëreshë.

Kjo sidomos ngjanë me nënat e personave të famshëm. Ato i kanë rritur ata, e kanë ndjekur rrugën e tyre drejt suksesit – ndërsa në kulmin e karrierës, djemtë e këtyre nënave, në raste të veçanta, i “nxjerrin” nënat e tyre në tapetin e kuq – për t’i prezantuar ato para botës.

Andaj, në vijim, ju sjellim një foto-galeri që prezanton nënat e 25 meshkujve të famshëm të botës. /NGJYRA.COM/

1. Tom Cruise me nënën e tij, Mary Lee

VIP nena 00001

Foto: Tammie Arroyo

2. Matt Damon me nënën e tij, Nancy Carlsson-Paige

VIP nena 00002

Foto: Frazer Harrison/Getty Images

3. Brad Pitt me nënën e tij, Jane Etta

VIP nena 00003

Foto: Getty Images

4. Johnny Depp me nënën e tij, Betty Sue Palmer

VIP nena 00004

Foto: JSMEAL/BEI/REX

5. Orlando Bloom me nënën e tij, Sonia Constance Josephine Copeland

VIP nena 00005

Foto: Getty Images

6. David Beckham me nënën e tij, Sandra Georgina West

VIP nena 00006

Foto: Reuters

7. Pierce Brosnan me nënën e tij, May Smith

VIP nena 00007

Foto: Ron Asadorian/Splash News

8. Sylvester Stallone me nënën e tij, Jackie Stallone

VIP nena 00008

Foto: Wireimage

9. Jake Gyllenhaal me nënën e tij, Naomi Foner

VIP nena 00009

Foto: FilmMagic

10. Justin Timberlake me nënën e tij, Lynn Harless

VIP nena 00010

Foto: Getty Images

11. Jared Leto me nënën e tij, Constance

VIP nena 00011

Foto: Frederick M. Brown/Getty Images

12. Leonardo DiCaprio me nënën e tij, Irmelin

VIP nena 00012

Foto: Getty Images

13. Ryan Gosling me nënën e tij, Donna

VIP nena 00013

Foto: WENN

14. Ryan Seacrest me nënën e tij, Connie

VIP nena 00014

Foto: Getty Images

15. Channing Tatum me nënën e tij, Kay

VIP nena 00015

Foto: Channing Tatum

16. Joaquin Phoenix me nënën e tij, Arlyn

VIP nena 00016

Foto: Michael Kovac/Getty Images

17. Jonah Hill me nënën e tij, Sharon

VIP nena 00017

Foto: Ethan Miller/Getty Images

18. Drake me nënën e tij, Sandi Graham

VIP nena 00018

Foto: George Pimentel/WireImage

19. Matthew McConaughey me nënën e tij, Mary

VIP nena 00019

Foto: Getty Images

20. Ben Affleck me nënën e tij, Chris

VIP nena 00020

Foto: GC Images

21. Justin Bieber me nënën e tij, Pattie

VIP nena 00021

Foto: Gregg Deguire/Wireimage

22. Jay Z me nënën e tij, Gloria Carter

VIP nena 00022

Foto: Jamie McCarthy/Getty Image

23. Bradley Cooper me nënën e tij, Gloria

VIP nena 00023

Foto: Rich Polk/Getty Images

24. Ryan Reynolds me nënën e tij, Tammy

VIP nena 00024

Foto: Getty Images

25. Colin Farrell me nënën e tij, Rita

VIP nena 00025

Foto: Frazer Harrison/Getty Images

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply