Transformimi i VIP-ave përgjatë viteve

Ata janë fytyra të dashura për të gjithë ne, e megjithatë, në mendjen tonë e ruajmë vetëm pamjen e tyre të fundit. Andaj, nuk është për t’u befasuar pse nuk e kujtojmë ndryshimin e tyre përgjatë viteve.

Pra, e kuptuat, bëhet fjalë për yjet e famshëm të muzikës dhe filmit, respektivisht, transformimin e tyre ndër vite – si në skenë ashtu dhe në jetën reale.

Yjet e përzgjedhur janë ata/ato që kanë përjetuar ndryshimet më drastike në fizikusin e tyre – dhe që përherë befasojnë adhuruesit e tyre – për të mirë, apo për të keq – vlerësojeni nga fotogaleria që ua sjellim në  vijim. /NGJYRA.COM/

1. Jennifer Lawrence

yjet transformimi 001

2. Chris Pratt

yjet transformimi 002

3. Christian Bale

yjet transformimi 003

4. Robert Downey, Jr.

yjet transformimi 004

5. Mickey Rourke

yjet transformimi 005

6. Megan Fox

yjet transformimi 006

7. Brad Pitt

yjet transformimi 007

8. Kate Winslet

yjet-transformimi-008

9. Kelly Osbourne

yjet transformimi 0166

10. Rihanna

yjet transformimi 009

11. Taylor Swift

yjet transformimi 010

12. Emma Watson

yjet transformimi 011

13. Lady Gaga

yjet transformimi 012

14. Renee Zellweger 

yjet transformimi 013

15. Jonah Hill

yjet transformimi 014

16. Caitlyn Jenner

yjet transformimi 015

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply