Trendi më i ri, flokët me ngjyra të galaktikës

Flokët e galaktikës janë variacione të trendit pastel/ylber – që është shumë i popullarizuar së fundi, si të gjinia femërore ashtu dhe të ajo mashkullore.

Ajo që e dallon këtë trend është se, “të ngjyrosit”, pasi që të vizitojnë stilistin e flokëve, postojnë edhe një imazh të galaktikës që ngjanë me ngjyrën e flokëve të tyre…

Madje, këta persona janë aq shumë të dhënë pas galaktikës, sa që vizitojnë stilistin e flokëve goxha shpesh – për të ngjyrosur fijet e flokëve që mund të kenë humbur ngjyrën e tyre të preferuar.

Për të kuptuar se si duket ky trend, dhe çfarë ngjyrash të bukura flokësh janë krijuar, shikojeni fotogalerinë që ua sjellim në vijim. /NGJYRA.COM/

floket galaktika 0001 floket galaktika 0002 floket galaktika 0003 floket galaktika 0004 floket galaktika 0005 floket galaktika 0006 floket galaktika 0007 floket galaktika 0008 floket galaktika 0009 floket galaktika 0010 floket galaktika 0011 floket galaktika 0012 floket galaktika 0013 floket galaktika 0014 floket galaktika 0015 floket galaktika 0016 floket galaktika 0017 floket galaktika 0018 floket galaktika 0019 floket galaktika 0020 floket galaktika 0021 floket galaktika 0022 floket galaktika 0023 floket galaktika 0024

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply