Tualetet më të dështuara në botë

Ka çka të thuhet e të shkruhet për njerëzit që janë të mirë në rinovimin e shtëpive, sidomos për ata që me sukses ia dalin që t’i shndërrojnë banjat dhe tualetet e mërzitshme shtëpiake në oaza të vogla “qetësie”.

Paramendojeni veten brenda një hapësire ku ndjeheni të relaksuar dhe në harmoni me plotë me ambientin… Këtu përfundon e gjitha – të fjala: paramendojeni.

Do të donim të shkruanim për këta njerëz – por, faktkeqësisht, janë të shumtë ata që ia kanë huqur mjeshtërisë sa që nuk po u lënë vend atyre…

Teksti pra, ka të bëjë për “mjeshtrit” që kanë arritur të krijojnë tualete dhe banja të shëmtuara, krejtësisht jashtë funksionit, qoftë në shtëpi, qoftë dhe në lokale e hapësira publike.

Se për çfarë bëhet fjalë, shikojeni galerinë në vijim – dhe binduni se, disa gjëra është më mirë t’u lihen në dorë ekspertëve. /NGJYRA.COM/

tualet1

Sinjalizimi rrugor

tualet2

Drejt e në fron

tualet3

Dashamir i letrës higjienike

tualet4

Problemi u zgjidh

tualet5

Pak si larg

tualet6

Zgjidhje praktike

tualet7

Intimitet i garantuar

tualet8

Si funksionon kjo gjë…

tualet9

Epo, kësaj i thonë zgjidhje kreative

tualet10

Kryesorja, fytyra nuk shihet

tualet11

Një problem i zgjidhshëm

tualet12

Tualet party

tualet13

Fare pranë

tualet14

E bëjmë bashkë

tualet15

Veç këtë punë e kishte

tualet16

Një rrugë e dy punë

tualet17

Ec e bjeri në fije

tualet18

Kreativitet se jo mahi

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply