Vaskat me vizura në natyrë

Banja me kalimin e kohës po e ndryshon funksionin primar. Përderisa deri më tash është shfrytëzuar vetëm për pastrim dhe procese fiziologjike, sot është një ndër hapësirat më të mira për relaks e meditim.

Nëse jeni me fat dhe keni një kopsht në anën nga muri i banjës, atëherë pse mos të bëni një hapje më të madhe në mur dhe t’i shfrytëzoni vizurat e bukura të kopshtit gjatë relaksit në vaskën tuaj.

banja relaks11

Po ashtu vaskën tuaj mund ta vendosni afër dritares dhe ta përjetoni natyrën, ose dhe të krijoni një verandë dhe të relaksoheni nën qiellin e hapur. /NGJYRA.COM/

banja relaks13 banja relaks10 banja relaks8 banja relaks7 banja relaks6 banja relaks5 banja relaks3 banja relaks2 banja relaks1 banja relaks4 banja relaks12

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply