Vendet në zhvillim

Banka Botërore parashikon që vendet në zhvillim do të rriten 4.4 për qind këtë vit dhe jo 4.8 siç u parashikua më parë. Rënia e çmimeve të naftës është duke shkaktuar një ndryshim ekonomik global. 

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply