Vietnami, mozaiku i kontrasteve mjedisore

Fotografi francez, Réhahn, kohë më parë ka vizituar Vietnamin, me qëllim që të njihej me diversitetin kuturor të këtij vendi – të cilin më pastaj, nëpërmjet një libri, do t’ia prezantonte botës.

Në librin e tij të ilustruar me fotografi të përzgjedhura, “Mozaiku i kontrasteve”, Rehahn dëshiron t’i tregojë botës se, përveç historive mbi luftën – Vietnami ka dhe shumëçka tjetër për të treguar.

Diversiteti kulturor i Vietnamit shfaqet më se miri nëpërmjet peizazheve që janë kapur nga foto-aparati i Rehahnit, që nga jugu deri në veri të këtij vendi – e të cilat janë dhe një dëshmi e përkryer e marrëdhënieve që kanë banorët e këtij vendi me mjedisin ku jetojnë.

Në vijim ju sjellim disa nga fotografitë e përzgjedhura të Rerhanit, të cilat i ka botuar në librin e tij. /NGJYRA.COM/

1. Đồng Văn

vietnami libri 0001

2. Mù Cang Chải

vietnami libri 0002

3. Buôn Ma Thuột

vietnami libri 0003

4. Tra Su

vietnami libri 0004

5. Ba Bể

vietnami libri 0005

6. Bắc Sơn

vietnami libri 0006

7. Hoi An

vietnami libri 007

8. Mai Châu

vietnami libri 008

9. Mèo Vạc

vietnami libri 009

10. Phan Rang

vietnami libri 0010

11. Hoàng Su Phì

vietnami libri 0011

12. Đồng Văn

vietnami libri 0012

13. Cửa Đại

vietnami libri 0013

14. Lắk

vietnami libri 0014

15. Sapa 

vietnami libri 0015pa 

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply