Visar Arifaj

Kryetari ‘lexhendar’ i Partisë së Fortë, Visar Arifaj, tha se po rrinë anash ngërçit politik sepse po duan ta ruajnë seriozitetin si parti. Ai tha se edhe PDK edhe Blloku kanë të drejtë për postin e kryeministrit dhe u ka bërë thirrje të dy palëve që të qëndrojnë stoike në vendimet e tyre.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply