Xhihadisti kosovar

Pothuajse të gjitha mediat gjermane po raportojnë për procesin ndaj shqiptarit nga Kosova me nënshtetësi gjermane Kreshnik B. procesi i të cilit ka filluar sot. Interesimi i madh vjen për faktin që është ky procesi i parë ndaj një pjestari të ISIS në Gjermani dhe ky i akuzuar është pikërisht nga Kosova. 

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply