Yjet me dhëmbë artificialë – dikur dhe tash

A keni menduar ndonjëherë se përse të famshmit kanë dhëmbë të përkryer? Ata duken aq të përkyer kur buzëqeshin, sa që mund t’ju kompleksojnë apo t’ua ngrijnë buzëqeshjen…

Por, mos u dëshpëroni. Një numër i madh i këtyre të famshmëve kishin dhëmbë të tmerrshëm dikur – dhe ajo buzëqeshje e sotme është rezultat i shumë intervenimeve maksilo-faciale e dentale.

Në vijim ju sjellim një listë të këtyre yjeve që, dikur mund të kishin komplekse edhe më të mëdha se ju kur buzëqeshnin. Ja cilët janë ata. /NGJYRA.COM/

Miley Cyrus

dhembet yjet1

Dhe, ky është ndryshimi.

50 Cent

dhembet yjet2

Përmirësim goxha i dukshëm.

Madonna

dhembet yjet3

Kësaj i thonë t’i shpenzosh paratë me mend.

Lindsay Lohan

dhembet yjet4

Të bardhë sa më s’ka.

Tom Cruise

dhembet yjet5

E pamundur, por e vërtetë! Rikonstruksion i plotë.

Nicolas Cage

dhembet yjet6

Nuk besojmë se e mbani mend me buzëqeshjen e dikurshme.

Cheryl Cole

dhembet yjet7

E mirë dikur – e mirë dhe tash.

Morgan Freeman

dhembet yjet8

Të bardhë dikur të bardhë dhe tash, megjithatë, ka dallim.

Zac Effron

dhembet yjet9

Dhe zbrazëtira është zhdukur!

David Beckham

dhembet yjet10

Këta dhëmbë janë shkurtuar. Dallim goxha i madh.

Celine Dion

dhembet yjet11

Kur ke para, ndryshimi është i mundur.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply