Yjet pa make-up

Përdorimi i makijazhit ka qenë një prej zbulimeve më të mira për femrën, në kuptimin pozitiv të fjalës. Pas tij, dhe krejt në dekadat e fundit, në skenë doli edhe Photoshopi i cili përsosi edhe më tej këtë profesion.

Shpesh na ndodh të shohim nëpër media artistë të ndryshëm që duken jashtëzakonisht bukur në fotoseanca të ndryshme, por harrojmë se në ta kanë punuar duar ekspertësh, si para fotografisë, ashtu edhe pas saj.

Por, janë edhe disa fytyra të famshme që janë kapur në publik pa makijazh. Disa prej tyre duken sërish bukur, e disa lënë shumë për të dëshiruar në krahasim me paraqitjet e tyre nëpër fotografi.

Se si duken ato pa makijazh, ju sjellim një foto-listë të tyre. /NGJYRA.COM/

1Kerry Washingto

Aktorja Kerry Washington

2Iman

Këngëtarja Iman

3Kim Kardashian

Kim Kardashian (s’dimë si ta kategorizojmë këtë)

4Amber Rose

Modelja, aktorja, këngëtarja dhe dizajnerja e modës, Amber Rose

5Mariah Carey

Këngëtarja Mariah Carey

6Jennifer Lopez

Këngëtarja Jennifer Lopez

7Jessica Alba

Aktorja Jessica Alba

8Julia Roberts

Aktorja Julia Roberts

9Katie Holmes

Aktorja Katie Holmes

10Halle Berry

Aktorja Halle Berry

11Sofia Vergara

Aktorja Sofia Vergara

12Beyonce

Këngëtarja Beyonce

13Madonna

Këngëtarja Madonna

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply