Zemërgjerësia e njerëzve të pastrehë

Njerëzit e pastrehë kanë zemër të madhe. Ata mund të mos kenë para dhe ushqim të mjaftueshëm  – por, gjithnjë janë të gatshëm që dhe kafshatën e fundit, të ndajnë me miqtë e tyre katërkëmbësh, me të cilët i lidhë dashuria pa kushte.

E gjitha kishte nisur vite më parë, kur në media ishin botuar fotografi të personave të pastrehë që kujdeseshin për qentë, macet apo dhe kafshët tjera të tyre apo dhe ato të braktisura. Dhe kjo dashuri e sinqertë, që shihet në rrugët e qyteteve të mëdha të botës, vazhdon t’i intrigojë njerëzit, andaj ata vazhdojnë të postojnë fotografi të tilla në internet.

Siç do të shihni në një fotogaleri të përzgjedhur për ju – qentë nuk i paragjykojnë të pastrehët dhe lypsarët siç e bëjnë shpeshherë njerëzit, ata u qëndrojnë pranë madje dhe në kushtet ekstreme të motit. /NGJYRA.COM/

pastrehe qeni 033 pastrehe qeni 032 pastrehe qeni 031 pastrehe qeni 030 pastrehe qeni 029 pastrehe qeni 028 pastrehe qeni 027 pastrehe qeni 025 pastrehe qeni 024 pastrehe qeni 023 pastrehe qeni 021 pastrehe qeni 020 pastrehe qeni 019 pastrehe qeni 018 pastrehe qeni 017 pastrehe qeni 020 pastrehe qeni 019 pastrehe qeni 014 pastrehe qeni 013 pastrehe qeni 012 pastrehe qeni 010 pastrehe qeni 008 pastrehe qeni 007 pastrehe qeni 005 pastrehe qeni 004 pastrehe qeni 003 pastrehe qeni 001 pastrehe qeni 009 pastrehe qeni 011 pastrehe qeni 026 pastrehe qeni 016 pastrehe qeni 006 pastrehe qeni 015

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply