10 gjërat më të shtrenjta në botë

Budallallëku nuk ka fund. Kështu mund t’i vlerësojnë një pjesë e njerëzve 10 gjërat më të shtrenjta në botë, kur të kuptojnë se cilat janë ato.

Sidoqoftë, pronarët, shfrytëzuesit, konsumuesit, apo zotëruesit e këtyre gjërave, nuk e çajnë kokën për mendimin e tyre, ata thjesht krenohen me to.

Të shohim në vijim se cilat janë 10 gjërat më të shtrenjta në botë, të cilat janë paguar mijëra, miliona dhe miliarda dollarë. /NGJYRA.COM/

Vetura më e shtrenjtë në botë

gjera shtrenjte1

Ferrari 250 GTO Racer (1963)  – 52 milionë dollarë

Telefoni më i shtrenjtë në botë

gjera shtrenjte2

iPhone 5, Edicioni ”Black Diamond”– 16.5 milionë dollarë

Këpucat më të shtrenjta në botë

"America's Got Talent" Season 9 Finale Red Carpet Event

Këpucat prej diamanti, pronë e Nick Cannon – 2 milionë dollarë

Substanca më e shtrenjtë në botë

gjera shtrenjte4

Anti-materia – 100 miliardë për miligramë

Gjësendi më i shtrenjtë i shitur ndonjëherë online

gjera shtrenjte5

Giga-jahti 123.5 metra – 140 milionë dollarë

Dhoma më e shtrenjtë e hotelit

gjera shtrenjte6

Suita në Hotelin “President Wilson”, në Gjenevë – 80,000 dollarë nata

Virgjiniteti më i shtrenjtë

gjera shtrenjte7

Natalie Dylan – 3.7 milionë dollarë

Domaini më i shtrenjtë

gjera shtrenjte8

“Clover Holdings”, Sex.com – 13 milionë dollarë

Ndërtesa më e shtrenjtë në botë

gjera shtrenjte9

“Marina Bay Sands” në Singapor – 4.7 miliardë dollarë

Burgeri më i shtrenjtë në botë

gjera shtrenjte10

“Lab 5oz burger” – 332,000 dollarë

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply