13 nëna të famshme që e kanë trupin për lakmi

Të pakta janë ato femra që krahas rritjes së fëmijëve dhe obligimeve të shumta profesionale, arrijnë t’u rezistojnë ushqimeve të shijshme përplot kalori, apo dhe të gjejnë kohë për palestër.

Megjithatë, ka dhe prej tyre që kanë gjetur formulën e duhur për të mbajtur në top-formë trupin e tyre – e që janë vizitore të rregullta të palestrave. Këtu nuk bëjnë përjashtim as femrat e famshme, përkundrazi, ato janë shembull i përkryer për femrat tjera se si duhet kujdesur për trupin.

Në vijim ju sjellim një list të femrave të njohura, që të gjitha nëna të një apo më shumë fëmijëve, e të cilat janë përzgjedhur si femra në top-formë dhe inspiruese për gjininë e bukur në botë. /NGJYRA.COM/

1. Kate Middleton

Catherine, the Duchess of Cambridge, holds her son Prince George after disembarking their plane with her husband Britain's Prince William after arriving in Wellington

2. Gwen Stefani

top nena 002

3. Alicia Keys

top nena 003

4. Beyonce Knowles

top nena 004

5. Gwyneth Paltrow

top nena 005

6. Jessica Alba

top nena 006

7. Heidi Klum

Heidi Klum Takes Her Girls To Gymnastics Class

8. Alessandra Ambrosio

top nena 008

9. Miranda Kerr

top nena 009

10. Gisele Bundchen

*EXCLUSIVE* A tired looking Gisele Bundchen takes her kids to see the Doctor

11. Sandra Bullock

Sandra Bullock and Louis : In Sync duo - Part 2

12. Jennifer Lopez

top-nena-012

13. Marisa Miller

top-nena-013

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply