15 çifte të famshme që kanë dallim të madh në moshë

Thonë se dashuria e vërtetë nuk njeh moshë, dhe këto çifte të famshme janë shembuj të përkryer për të dëshmuar këtë gjë. Vetëm se, ndërsa disa i shohin me admirim si persona të lindur për njëri-tjetrin, të tjerët e konsiderojnë lidhjen e tyre gabim.

Në vijim ju sjellim 15 çifte të famshme që kanë dallim të madh të moshë por që thonë se dashuria e tyre është idilike dhe jo një argëtim rasti.

Fatkeqësisht, ka lajme që disa prej tyre janë në prag të ndarjes, ndërkaq, juve po ua lëmë të vlerësoni nëse lidhja e tyre është e duhur apo jo. /NGJYRA.COM/

1. Matthew McConaughey (45) dhe Camila Alves (33)

ciftet mosha001

2. Michael Douglas (71) dhe Catherine Zeta-Jones (46)

ciftet mosha002

3. Jason Statham (48) dhe Rosie Huntington-Whiteley (28)

ciftet mosha003

4. Johnny Depp (52) dhe Amber Heard (29)

ciftet mosha004

5. Jennifer Lopez (46) dhe Casper Smart (28)

ciftet mosha005

6. Sean Penn (55) dhe Charlize Theron (40)

ciftet mosha006

7. Hugh Hefner (89) dhe Crystal Harris (29)

Playboy's 2013 Playmate Of The Year Luncheon Honoring Raquel Pomplun

8. Harrison Ford (73) dhe Calista Flockhart (50)

86th Annual Academy Awards - Arrivals

9. Ellen DeGeneres (57) dhe Portia de Rossi (42)

Victoria Jackson, Kathy Freston And Dean Ornish Host Book Party For Arianna Huffington's "Thrive"

10. Olivier Sarkozy (46) dhe Mary Kate Olsen (29)

ciftet mosha010

11. Bradley Cooper (40) dhe Suki Waterhouse (23)

Celebrities Attend The Wimbledon Championships

12. James Woods (68) dhe Kristen Bauguess (22)

Woods arrives with girlfriend Bauguess for the movie premiere of "White House Down" in New York

13. Sam Taylor Wood (48) dhe Aaron Johnson (25)

ciftet mosha013

14. Susan Sarandon (68) dhe Jonathan Bricklin (37)

SUSAN SARANDON Hosts Exclusive Screening of THE HUNGER Presented by ALAN PEPE COMMUNICATIONS, Sponsored by de GRISOGONO

15. Courteney Cox (51) dhe Johnny McDaid (39)

ciftet mosha015

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply