15 mbretëreshat e Instagramit

Instagrami është bërë shumë i popullarizuar në vitet e fundit – madje, ky rrjet ka kaluar edhe Tëitterin si mënyrë më të lehtë për të ndjekur jetën e njerëzve të famshëm dhe për t’u lidhur me ta.

Shumë VIP-a, sidomos ato të gjinisë femërore, e shfrytëzojnë këtë rrjet për të përhapur sa më shumë famën e tyre, ku postojnë “copëza” nga jeta e tyre profesinale dhe private siç janë: video-klipet, xhirimet e filmave, foto-sesionet, udhëtimet, kujtimet familjare, çastet intime etj.

Numri i njerëzve në Instagram është vërtetë i madh, ndërsa të famshmit tashmë kanë bërë miliona ndjekës – sidomos, për shkak të fotografive të rregullta që ata postojnë.

Në vijim ju sjellim 15 VIP-femra më seksi, që ofrojnë material me bollëk në profilin e tyre në Instagram – dhe që, vërtetë meritojmë të ndiqen nga adhuruesit e tyre. Të shohim në vijim se cilat janë 15 mbretëreshat e Instagramit. /NGJYRA.COM/

15. Kendall Jenner

insta vip 0015

14. Rihanna

insta vip 0014

13. Taylor Swift

insta vip 0013

12. Vanessa Hudgens

insta vip 0012

11. Zendaya

insta vip 0011

10. Miley Cyrus

insta vip 0010

9. Cara Delevingne

insta vip 0009

8. Katy Perry

insta vip 0008

7. Bella Thorne

insta vip 0007

6. Selena Gomez

insta vip 0006

5. Beyonce

insta vip 0005

4. Demi Lovato

insta vip 0004

3. Jennifer Lopez

insta vip 0003

2. Ariana Grande

insta vip 0002

1. Kim Kardashian

insta vip 0001

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply