30 titujt më të këqinj të librave të publikuar ndonjëherë

Megjithëse thuhet se libri nuk duhet të gjykohet sipas kopërtinës së tij, është e vështirë të mos bëhet një gjë e tillë si në rastin kur libri titullohet: “Imazhet nga të cilat ju nuk duhet të masturboni”.

Disa njerëz që i kanë shkruar këta tituj mund të kenë qenë të pavëmendshëm dhe pa takt, por në disa raste mund të kemi të bëjnë me ndryshimin e kuptimit (përdorimit) të fjalëve në gjuhën angleze.

libri titulli4

Për shembull “Dick” (Detektiv-Trap) dhe “Boner” (Gafë-Ereksion) janë fjalë zhargoni që nuk janë përdorur gjithmonë në mënyrën që përdoren në ditët e sotme.

Varësisht prej asaj se për çka shkruani dhe cila është audienca juaj e synuar, ‘vlerat’ shokuese gjithashtu mund t’i shesin librat. Supozojmë së kjo është dhe ideja që fshihet prapa titujve të librave si: “Si të arrini sukses në biznis pa penis” apo “Si ta bëni kakin në mal”.

libri titulli27

Pastaj ka edhe libra të tillë siç është ai me titull, “Seksi në jetën e përtejme”, i cili fare nuk e  shpjegon atë në të përtejmen, por vetëm i përshkruan stilet e tjera në jetën e këndejme!

Qofshin me hir apo pa hir, në vazhdim ju sjellim disa nga titujt më të këqinj të librit (por dhe kopërtinat) që kemi parë apo dëgjuar ndonjëherë. Fatkeqësisht, ju duhet pak njohuri e gjuhës angleze për t’i kuptuar si (s’)duhet. /NGJYRA.COM/

libri titulli1 libri titulli2 libri titulli3 libri titulli5 libri titulli6 libri titulli25 libri titulli19 libri titulli20 libri titulli26 libri titulli28 libri titulli21 libri titulli29 libri titulli30 libri titulli24 libri titulli23 libri titulli18 libri titulli17 libri titulli16 libri titulli15 libri titulli14 libri titulli13 libri titulli12 libri titulli11 libri titulli10 libri titulli9 libri titulli8 libri titulli7 libri titulli22

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply