Akti terrorist

Serbi i arrestuar në Kosovë me 13 kilogram eksploziv në makinë, duket se synonte të hidhte në erë Katedralen e Prishtinës. Dhe sulmi mund të bëhej natën e dytë të Krishtlindjeve. Kështu i kanë thënë disa burime policore gazetës K. Ditore.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply