Aktorët e famshëm – ja si do të dukeshin po të ishin aktore!

Janë ndër meshkujt më simpatik në botën e kinematografisë, qoftë për rolet e tyre, qoftë dhe për pamjen joshëse (nëse e përjashtojmë nga lista Rowan Atkinson të nohur si Mr.Bean J). Por, a do të ishin kaq të famshëm dhe të pashëm këta aktorë të Hollywwoodit sikur të kishin lindur të gjinisë tjetër?

Në këtë pyetje janë përgjigjur disa profesionistë të përpunimit dhe manipulimit të fotografive – me Photoshop – të cilët na e sjellin pamjen “femërore” të këtyre yjeve të kinematografisë.

Se si do të dukeshin 10 aktorët e famshëm në lëkurën e femrës – shikoni në vijim. /NGJYRA.COM/

sikur tisha10

1 – Robert Pattinson

sikur tisha9

2 – Bruce Willis

sikur tisha8

3 – Matt Damon

sikur tisha7

4 – Mr. Bean

sikur tisha6

5 – Harrison Ford

sikur tisha5

6 – Daniel Craig

sikur tisha4

7 – Jim Carrey

sikur tisha3

8 – Leonardo DiCaprio

sikur tisha2

9 – Hugh Laurie

sikur tisha1

10 – Nicolas Cage

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply