Ana qesharake e përditshmërisë njerëzore

Interneti është plot e përplot me fotografi të çuditshme, qesharake apo dhe mizore, që postohen nga pjesë të ndryshme të botës. Ato dëshmojnë më se miri faktin se, njerëzit – sa janë të ndryshëm, aq janë dhe të njëjtë…

Në vijim ju sjellim 26 fotografi të përzgjedhura, që pasqyrojnë jetën e përditshme të njerëzve në vende të ndryshme të botës – e që prekin si anën komike ashtu dhe atë problemore të kësaj përditshmërie. /NGJYRA.COM/

funa fun 0001 funa fun 0002 funa fun 0003 funa fun 0004 funa fun 0005 funa fun 0006 funa fun 0007 funa fun 0009 funa fun 0010 funa fun 0008 funa fun 0011 funa fun 0012 funa fun 0013 funa fun 0015 funa fun 0014 funa fun 0016 funa fun 0017 funa fun 0018 funa fun 0019 funa fun 0020 funa fun 0021 funa fun 0022 funa fun 0024 funa fun 0025 funa fun 0023 funa fun 0026

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply