Arkitektura e gjallë dhe e qëndrueshme

Për më shumë se 500 vjet, banorët e shtetit të Indisë, Meghalaya, janë duke i rritur urat e gjalla për t’i kaluar lumenjtë. Në këtë video do të shihni se si njeriu bashkëpunon me natyrën, për t’i tejkaluar pengesat. /NGJYRA.COM/

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply