Arti i pabesueshëm me lëngje të derdhura…

Vizatimi është një prej arteve më madhështore në botë. Tipet e këtij lloji të artit dallojnë – ndërsa vizatimi me lëngje të derdhura është vërtetë unikat.

Artistja e njohur me nofkën, Vivi Mac, ka bërë emër në botë me vizatimet mu të këtij lloji – pra, me substancat e lëngshme të derdhura mbi sipërfaqe të ndryshme.

Ajo krijon portrete të pabesueeshme të figurave historike, të njerëzve të shoubiznesit, por dhe peizazhe interesante – duke përdorur substanca të lëngshme të derdhura mbi sipërfaqe, siç janë; kafja, qumështi, salcat, respektivisht ushqimet e ndryshme, apo dhe substancat në formë të pluhurit, si sheqeri, mielli etj.

Se çfarë është në gjendje të krijojë kjo artiste mund të shihni në fotogalerinë që ua sjellim në vijim, ku kemi përzgjedhur disa nga punimet e tij. /NGJYRA.COM/

likuidi art 0001 likuidi art 0002 likuidi art 0003 likuidi art 0004 likuidi art 0005 likuidi art 0006 likuidi art 0007 likuidi art 0008 likuidi art 0009 likuidi art 0010 likuidi art 0011 likuidi art 0012 likuidi art 0013 likuidi art 0014 likuidi art 0015 likuidi art 0016 likuidi art 0017 likuidi art 0018 likuidi art 0019 likuidi art 0020 likuidi art 0021 likuidi art 0022 likuidi art 0023 likuidi art 0024 likuidi art 0025

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply