Atifete Jahjaga

KOSID ka shprehur revoltim ndaj mungesës së interesimit institucional të presidentes për të pranuar dhe konsideruar peticionin kundër rritjes së çmimit të energjisë elektrike, të nënshkruar prej mbi 33,000 qytetarëve të Republikës së Kosovës.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply