Bashkimi Evropian

Bashkimi Evropian nuk e ka ndërmend të përzihet në çështjet e brendshme të Kosovës dhe nuk ka asnjë kundërshtim nëse bisedimet me Serbinë do të udhëhiqen nga Lëvizja Vetëvendosje, ka theksuar Maja Kocijancic, zëdhënësja e kryediplomates evropiane në largim, Catherin Ashton.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply