Bizneset

Qeveria e Maqedonisë po i josh bizneset që të lënë Kosovën dhe të bartin prodhimin e tyre në Maqedoni. Kjo fushatë e Maqedonisë vjen në kohën kur bizneset kosovare janë në një krizë për shkak të mungesës së perspektivës ekonomike, raporton Koha.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply