Bota e shpezëve e prezantuar përmes petaleve

Artistja nga Malajzia, Hong Yi, e njohur për veprat e saj artistike “Ushqimi në pjatë”, kësaj radhe vjen me një cikël veprash artistike, për realizimin e të cilave ka shfrytëzuar vetëm gjethet dhe petalet e luleve.

Me anë të këtij materiali natyror, ajo ka portretizuar për mrekulli botën e shpezëve – bashkë me ngjyrat që e karakterizojnë atë.

Se sa është e bukur loja e saj artistike mund të shihni në fotogalerinë që po ua prezantojmë në vijim. /NGJYRA.COM/

Hong Yi 007 Hong Yi 010 Hong Yi 008 Hong Yi 001 Hong Yi 002 Hong Yi 009 Hong Yi 006 Hong Yi 005 Hong Yi 004

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply