Brenda zyrave të “Candy Crush Saga”

Agjencia suedeze, “Adolfsson & Partners”, ka dizajnuar zyrat e “Candy Crush Saga”, në Stokholm, të cilat i përshtaten për mrekulli koloritit të lojës, të zhvilluar nga “King society”.

Zyrat e “King…”, janë të ndara në dy kate, ndërsa janë dizajnuar sipas lojave të zhvilluara nga kjo kompani, të inspiruara nga universi, peizazhet dhe karakteret e lojës.

Dizajnerët kanë potencuar se qëllimi i tyre ishte të krijonin një pejzazh kreativ të zyrave që do të ishin në harmoni me frymën që bartë kompania King – një vend magjik dhe argëtues, që me një fjalë mund të quhet dhe mbretëri.

Brenda objektit ndodhen dhe hapësirat për pritjen e vizitorëve, të cilat po ashtu janë përplot kolorit dhe personazhe nga bota e lojërave. /NGJYRA.COM/

Candy Crush 005 Candy Crush 004 Candy Crush 003 Candy Crush 002 Candy Crush 007 Candy Crush 008 Candy Crush 011 Candy Crush 006 Candy Crush 010 Candy Crush 012 Candy Crush 016 Candy Crush 009 Candy Crush 015 Candy Crush 014 Candy Crush 013

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply