banner

Lajmet e fundit nga kategoria: E zezë

Këto gjëra nuk i kuptojnë të huajt në Amerikë…

Janë disa gjëra që të huajt nuk mund t’i kuptojnë – apo që ju duken shumë të çuditshme – kur vizitojnë Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Të vetëdijshëm për këtë fakt, drejtuesit e portalit “AskReddit”, kanë ...

banner
banner

Skenat e pabesueshme të turmave të njerëzve

Mendoni se jetoni në një mjedis të mbipopulluar, ku duhet të prisni në radhë të gjata, apo ku tollovia që krijohet në transport publik dhe komunikacion është e padurueshme? Prisni pak, ka dhe më keq. Përpara se ti akuzoni autoritetet e ...

banner