Dekorimi i shtëpisë për stinët pranverë/verë

Që të ndjeheni mirë në hapësirat e brendshme të shtëpisë, gjatë stinëve pranverë-verë duhet t’i freskoni dhomat me ngjyra, si dhe të vendosni dekore që iu përshtaten këtyre stinëve.

Qëndrimi ditor është një nga hapësirat ku e kalojmë pjesën më të madhe të kohës dhe me ardhjen e sezonit të verës aty duhet të mbretërojë gjallëria – andaj duhet të jetë një ambient përplot harmoni.

stinet pranvere-vere23

E nëse jeni person që keni dëshirë ta ndryshoni ambientin për çdo sezon, atëherë mund të inspiroheni nga fotot në vijim se si të mund të duket shtëpia juaj gjatë stinëve të ngrohta. /NGJYRA.COM/

stinet pranvere-vere29 stinet pranvere-vere30 stinet pranvere-vere31 Best Interior Design stinet pranvere-vere26 stinet pranvere-vere25 stinet pranvere-vere24 stinet pranvere-vere22 stinet pranvere-vere21 stinet pranvere-vere19 stinet pranvere-vere18 stinet pranvere-vere17 stinet pranvere-vere16 stinet pranvere-vere15 stinet pranvere-vere14 stinet pranvere-vere13 stinet pranvere-vere6 stinet pranvere-vere7 stinet pranvere-vere8 stinet pranvere-vere9 stinet pranvere-vere10 stinet pranvere-vere11 stinet pranvere-vere12 stinet pranvere-vere5 stinet pranvere-vere4 stinet pranvere-vere3 stinet pranvere-vere2 stinet pranvere-vere1 stinet pranvere-vere28  stinet pranvere-vere20stinet-pranvere-vere33

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply