Deputetët turq

Pesë deputetët turq janë lënduar gjatë rrahjes që ka ndodhur në Parlamentin e Turqisë.Siç njoftojnë medie turke, gjatë rrahjes kanë fluturuar karrige, e deputetët janë goditur me çekanë dhe zilet me të cilat gjatë mbledhjeve shërbehet kryetari i Kuvendit.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply