Dhuna e mësuesit

Dhunës në shkollë iu nënshtrua të hënën një nxënës 13 vjeçar në Baicë të Drenasit. Mësuesi Izet Demiçi e rrahu Mentor Lekun në orën e matematikës. Me rastin po merren hetuesit policor dhe zyrtarë të Ministrisë së Arsimit.

Artikuj që mund t\'iu interesojnë

Leave a Reply